Hembesök

Innan du genomför ditt köp kan det vara skönt att få tala med en tekniker som kan ge dig professionella tips och råd gällande ditt inköp. Vilken värmepump lämpar sig bäst för ditt hus? Hur hög värmeeffekt behövs till ditt hus för att värma tillräckligt? Var fungerar det att bäst placera en värmepump hos dig?

Låt en av våra tekniker komma hem till dig så kan de hjälpa dig med ditt val. De ser över ditt hus och ni kan tillsammans diskutera fram vilken värmepump som passar just din fastighet bäst.

Vår målsättning är alltid 100% nöjda kunder och det uppnår vi enklast om ni gör ett korrekt köp från början. Givetvis är denna tjänst helt gratis och du förbinder dig inte till något köp.

Vi är ofta ute på hembesök och vill säkra oss om att kunna finnas till hands just för dig. Om du själv önskar ett hembesök går det bra att kontakta oss via telefon eller gör en intresseanmälan per e-post.

Våra hembesök är helt kostnadsfria inom Örebro län och du förbinder dig inte till något köp. Detta är något vi gör för att vara säkra på att just du får den värmepumpen som passar dig och ditt hus bäst.

Vi ser fram emot att få hjälpa till!

Nykundserbjudande

mars 6, 2019

Låter värmepumpen illa?

oktober 18, 2018
Vi har regelbundet kontakt med våra kunder och rekommenderar dem att beställa en översyn...