Om oss

Hemmastadd är experterna på värme och kyla i Örebro län. Hemmastadd erbjuder produkter och tjänster för att du som fastighetsägare ska kunna sänka kostnaderna på din uppvärmning och samtidigt förbättra ditt inomhusklimat.

Vi människor påverkar vår miljö på ett onödigt sätt, med dåligt isolerade hus och ineffektiva uppvärmningsmetoder. Idag är de flesta också medvetna om vikten av ett bra tempererat och hälsosamt inomhusklimat. Hemmastadd kan hjälpa dig med de bästa lösningarna till bra priser, garantier och service. Vi har butik och utställning i Kumla, men arbetar mest mobilt “på plats” hos våra kunder.
Ta första steget mot en bättre fastighet!

Vår butik och utställning finns på Viagatan 3 i Kumla och är bemannad måndagar 11.00-17.00 och torsdagar 11.00-19.00. Dit kan ni komma för att lyssna på en luftvärmepump i drift, ställa frågor om värme och kyla till vår kunniga personal eller boka en tid för ett hembesök. För våra värmepumpskunder erbjuder vi oss alltid att göra ett kostnadsfritt hembesök, för att garantera att du får rätt lösning för din fastighet till rätt pris.

I samråd med dig ser våra värmepumpsexperter till att anläggningen blir korrekt anpassad för era specifika önskemål.

Välkommen in!

Nykundserbjudande

mars 6, 2019

Låter värmepumpen illa?

oktober 18, 2018
Vi har regelbundet kontakt med våra kunder och rekommenderar dem att beställa en översyn...